به گزارش خبرگزاری مهر، محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: "گفتم یه ذره فضا آروم شه بعد بنویسم.
راست و حسینیش ما فرمایش امام راحل رو جدی گرفتیم که مجلس در رأس امور است. وقت گذاشتن برای مرور و ژرفکاوی در مکتب امام برای همهمون لازمه. خصوصاً اونجایی که امام فرمودند تبلیغات در رأس امور است.
این نسل در عین شوخطبعی و طنازی، یاد گرفته جدّی باشه و هر مسألهی مهمی رو محکم اخذ کنه.
در ۲۰ ماه گذشته از حدود ۱۳۰ درخواست ملاقات نمایندههای عزیز مجلس استقبال کردهام و همچنین برای حضور در کمیسیونهای فرهنگی، آموزش و تحقیقات، تلفیق و فراکسیون روحانیت چندینبار به بهارستان رفتهام. بماند که هر بار ریخت و «معماری» ساختمان مجلس به تنهایی برای هجوم غصهی دیرینِ بیتوجهی به فرهنگ ایرانی-اسلامی به ذهنم کافی بوده. ما فرهنگ رو به تعبیر حضرتِ روحالله منشأ همهی خوشبختیها و بدبختیها میدونیم و درک کسانی از فرزندان معنوی امام که همه چیز را فقط و فقط از زاویهی دید صندلی قدرت تحلیل میکنند برامون دشواره.
این بار با موضوع «چالشهای فرهنگی کشور» دعوت شدم به صحبت در جلسهی علنی مجلس.
یک سینه سخن موج میزند در دهان من به نمایندگی از دغدغهمندان فرهنگ.
واقعیتش از حرف آقای قالیباف هم خوشحال شدم. معلوم شد هستند مسئولینی که حاضرند مخاطب بایدها شمرده شوند. گرچه حقیقتاً مخاطب عرایض بنده عمدتاً رؤسای قوا بودند و بعدش مجلس شورای اسلامی.
واضح است که هر کس باید وظایف خود را تمام و کمال بپذیرد.
محمدباقر قالیباف رو دوست دارم. یک دلیلش علاقهی حاج قاسم به او. یکیش هم جدیته که داره. نسل ما یاد گرفته رئیسی و جلیلی و قالیباف و احمدینژاد و رضایی و فتاح و … رو دوست داشته باشه تا وقتی که سرباز و پای کار انقلابند و در عین حال یه دو جین انتقاد هم به هرکدوم وارد بدونه و وقت مطالبهگری هم تسامح رو روا ندونه.
دلم برای حاج قاسم تنگ شده. برای سیدحسن نصرالله هم. نمیدونم چرا توی مجلس میون اون همه روحانی دلسوز جای سیدحسن رو خالی میدیدم. خدا حفظش کنه برای آقا.
خیلی دلچسب بود وقتی تعداد زیادی آدمحسابی توی مجلس به مثابهی عصارهی فضائل ملت میدیدم. دلم برای خیلیهاشون تنگ شده بود. اما راستش تعداد پایین ثبت نام عضویت در کمیسیون فرهنگی تلخ بود. اون هم بعد از تاکید آقا به اولویت فرهنگ و اقتصاد. به نظرم رسید حرفهای مهم رو باید در محضر مردم، با نمایندههای مردم طرح کرد برای چارهاندیشی.
لُبِّ عرض حقیر هم چند جمله بود؛
یکیش همین مظلومیت فرهنگ
دومیش آشفتگی اوضاع حکمرانی عرصهی فرهنگ
سومیش هم غصهی ندیدن گرهگشا و کار راهانداز بودن فرهنگ.
انشاءالله در «کنفرانس خبری» تابستان هم گزارش مبسوط نهضت تبلیغات اسلامی هم تفصیل مباحث تحلیلی رو عرض میکنم.
دربارهی فضای مجازی هم همین مثال فعلاً کفایت میکنه که توئیتر با فضای نسبتاً سالمتر فیلتر شده و اینستاگرام بدون هرگونه مدیریتی کاملاً رها شده است.
عرض حقیر هم اساساً مدیریته نه فیلتر. همون کاری که اغلب کشورهای دنیا طی قرارداد با صاحبان شبکه¬های اجتماعی، برای تأمین منافع ملیشون، محدوده و جریمه برای پلتفرم و سرویسدهنده معیّن میکنند.
راستی یادم رفت بگم یحتمل با عرایض حقیر اجحافی ناخواسته در حق دبیر محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی شده باشه. انصافاً آقای دکتر عاملی برای برداشتن بار شورای مهندسی فرهنگی زحمت فراوون کشیدند و بالاخره این شورای مهم سال قبل در دورهی دبیری ایشون تشکیل شد.
هرچه از درد فرهنگ گفتم یک از هزار بود و این همه واکنش در پی داشت. تازه اول بحث و گفتگوست. همهمون باید صبر و سعهی بیشتری به خرج بدیم.
موجیم که آسودگی ما عدم ماست"
نظر شما